Ga direct naar


headerimage

Hypotheek

Hoeveel u kunt lenen?  Welke hypotheken zijn er? Welke aflosvorm is geschikt? Hoelang kan ik de rente het best vast zetten? Of moet ik de rente juist variabel houden? Vele vragen passeren de revue als u op zoek bent naar een hypotheek die het best past bij uw persoonlijke wensen en financiële situatie.

Onze hypotheekadviseurs helpen u graag aan de antwoorden op uw vragen. En het eerste oriëntatiegesprek is kosteloos. Bovendien bent u bij ons verzekerd van onafhankelijk advies. Wij ondersteunen u bij de hypotheekaanvraag, vergelijken offertes met u en helpen tijdens het gehele traject.

Iedere werkdag van 10.00 uur tot 12.00 uur
Inloopochtend Hypotheekoriëntatie.

Hypotheek Oriëntatie is kosteloos!
Op zoek naar een nieuwe, andere woning of op zoek naar een lagere maandlast? De hypotheekrente is historisch laag, maar profiteert u daar al van mee? Dit is het juiste moment om een hypotheek te regelen!

Samen met u kijken wij graag naar uw mogelijkheden voor de aankoop van een woning. Wat kunt u lenen? Wat zijn de maandlasten die daarbij horen? Wanneer u al een hypotheek heeft, dan kunnen wij voor u berekenen of een andere hypotheek(rente) interessant is voor u.  Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en helpen u de juiste keuze te maken. Voor een onafhankelijk advies kunt u onze inloopochtenden bezoeken voor een gratis oriëntatiegesprek.

U bent iedere werkdag tussen 10.00 uur en 12.00 uur
zonder afspraak welkom op ons kantoor.

Op andere tijden kunt u op afspraak bij ons terecht voor een gratis oriëntatiegesprek. Ook in de avonduren of op zaterdag.

Bel voor een vrijblijvend gesprek of loop bij ons binnen.
Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur.

Maak een afspraak met een van onze hypotheekadviseurs

Een eerste woning kopen

U wilt voor de eerste keer een huis kopen? Dan krijgt u natuurlijk te maken met uw eerste hypotheek. En dat brengt vragen met zich mee als hoeveel kan ik lenen, welke hypotheek past bij mij en kan mijn familie mij financieel ondersteunen.

Uw hypotheek oversluiten

Heeft u plannen voor een verbouwing? Of wilt u elke maand iets meer geld overhouden? Dan is het misschien interessant om uw hypotheek over te sluiten. U betaalt wellicht een lagere rente en profiteert van een nieuwe rentevaste periode.

Hypotheek voor ondernemers

Ben u ondernemer, freelancer of zzp'er? En wilt u uw eigen woning (her)financieren? Onze erkend financieel adviseurs helpen u graag de juiste woninghypotheek te kiezen.

» Maak een afspraak met een hypotheekadviseur