Cybercrimeverzekering

Als ondernemer kun je te maken krijgen met cybercriminaliteit. Hoe moet je je daartegen wapenen? MKB-Nederland, VNO-NCW en de ministeries van Veiligheid en Justitie en Economische Zaken zijn een campagne gestart in de strijd tegen cybercrime. Je kunt als ondernemer veel doen aan preventie.

 

Hoe complexer de organisatie, hoe hoger het risico op cybercrime.

‘Malware’, ‘ransomware’ en ‘phishing’ zijn de meest voorkomende vormen van cybercriminaliteit. Cybercriminelen gebruiken daarvoor onder meer computervirussen of kwaadaardige en schadelijke software. Bijvoorbeeld via een programma dat een computer gijzelt en van de gebruiker geld vraagt om de computer weer te 'bevrijden' of via valse e-mails die internetgebruikers naar een nagebootste website lokken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

20% van MKB-ondernemers slachtoffer van Cybercrime
Inbreken op de digitale bedrijfsvoering van ondernemers komt vaak voor. Uit onderzoek blijkt dat 60% van de bedrijven te maken krijgt met cybercrime, 20% daarvan is daadwerkelijk slachtoffer.

Cybercrimeverzekering
Een cybercrimeverzekering biedt drie belangijke dekkingen:

  1. 24/7 hulp van professionals bij een cyberincident. Denk hierbij aan forensische IT-ers, juridisch adviseurs en PR-experts

  2. Financiële dekking voor schade ten gevolge van het cyberincident

  3. Directe hulp in geval van een datalek. Welke stappen moet u wettelijk gezien ondernemen om te voorkomen dat u een boete krijgt

Vraag een premieberekening aan

U heeft al een cybercrimeverzekering voor uw bedrijf vanaf €37,50 per maand. Uw adviseur helpt u graag bij het kiezen van de juiste dekking en het juiste verzekerd kapitaal. 

Vraag vandaag nog een premieberekening aan!

Sinds 1956 betrouwbaar, deskundig en onafhankelijk!

De Story Groep beantwoordt sinds 1956 al uw vragen over pensioenen, verzekeringen, hypotheken en uw financiële situatie.

Ook voor bedrijven zijn we al jarenlang een deskundige en betrouwbare partner in het afdekken van risico's.

Waar zekerheid begint...

Story Assurantiën:

Waar zekerheid begint!