Verzuimverzekering

Iedere ondernemer weet dat de impact van verzuim op de continuïteit van de onderneming enorm is. Hoe het bedrijf bevorderen dat een medewerker weer snel aan de slag is? Hoe zorg ik voor passende vervanging van de zieke medewerker? Hoe groot is de impact op het bedrijfsresultaat van het verzuim? Een goede verzuimverzekering zorgt niet alleen voor een financiële vergoeding maar helpt ook bij het terugdringen van verzuim door de aanvullende dienstverlening

 

Kies voor een verzuimverzekering met dienstverlening

In Nederland moet een werkgever een zieke werknemer gedurende 2 jaar doorbetalen als hij of zij ziek wordt. Voor veel bedrijven met een omvang tot 100 medewerkers is dit een risico dat ze niet zelf kunnen dragen. Een goede verzuimverzekering biedt dan een uitstekende oplossing. 

Enkele verzuimcijfers van 2017 op een rijtje  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Iedere ondernemer krijgt te maken met verzuim
Ongeacht de sector, de omvang van nu bedrijf of de leeftijd van uw medewerkers, ieder bedrijf krijgt vroeg of laat te maken met kort, middellang en lang verzuim. Het is dan ook van cruciaal belang om u te laten adviseren over de risico's die loopt. Voor de eerste twee jaar is een goede verzuimverzekering met aanvullende dienstverlening een uitstekende oplossing om het financiële risico dat u loopt te beperken. Een dergelijke oplossing zorgt er ook voor dat er alles aan wordt gedaan om de medewerker zo snel als mogelijk weer aan het werk te krijgen. Zo kunt u zich bezig houden met waar u goed in bent: het runnen van uw bedrijf.

Onze adviseurs helpen u graag bij een verzuimverzekering met aanvullende dienstverlening voor preventie, verzuimbegeleiding en re-integratie. 

Sinds 1956 betrouwbaar, deskundig en onafhankelijk!

De Story Groep beantwoordt sinds 1956 al uw vragen over pensioenen, verzekeringen, hypotheken en uw financiële situatie.

Ook voor bedrijven zijn we al jarenlang een deskundige en betrouwbare partner in het afdekken van risico's.

Waar zekerheid begint...

Story Assurantiën:

Waar zekerheid begint!