Vervoer- en transportverzekering

Voor ieder bedrijf dat goederen vervoerd van zichzelf of van een ander is het aan te raden om een vervoer- en transportverzekering te overwegen. U kunt hierbij al denken aan gereedschap en bouwmaterialen of bijvoorbeeld spullen van een ander die van waarde zijn. 

 

Laat u adviseren over een vervoer- en transportverzekering

Veel ondernemers denken dat een vervoer- en transportverzekering alleen voor de transportsector en de scheepvaart relevant is. Dit is een misvatting. De meeste bedrijven komen dagelijks in een situatie dat er waardevolle goederen worden vervoerd. Denk bijvoorbeeld aan het gereedschap en de bouwmaterialen van een bouwbedrijf. het servies en linnen van een cateringbedrijf of een computer van een opdrachtgever die voor een bepaalde opdracht ter beschikking is gesteld.  Een vervoer- en transportverzekering is een zeer betaalbare verzekering die er voor zorgt dat de goederen weer snel vervangen zijn bij opgelopen schade. 

 

Maak aan afspraak met één van onze zakelijke adviseurs voor een offerte voor een vervoer-en transportverzekering. 

Sinds 1956 betrouwbaar, deskundig en onafhankelijk!

De Story Groep beantwoordt sinds 1956 al uw vragen over pensioenen, verzekeringen, hypotheken en uw financiële situatie.

Ook voor bedrijven zijn we al jarenlang een deskundige en betrouwbare partner in het afdekken van risico's.

Waar zekerheid begint...

Story Assurantiën:

Waar zekerheid begint!