WIA-Excedent Verzekering

Heeft u personeel dat meer verdiend dan het maximaal WIA dagloon? Dan kunt u overwegen om hen in staat te stellen om inkomensverlies als gevolg van arbeidsongeschiktheid voor eigen rekening bij te verzekeren via een WIA-Excdent verzekering. Uiteraard kunt u uw arbeidsvoorwaarden pakket voor hen aantrekkelijker maken door een gedeelte mee te financieren. Maak letterlijk het verschil!

 

WIA-Excedent voorkomt een enorme inkomensterugval 

De top van uw bedrijf verdiend vaak meer dan maximaal WIA dagloon. Deze mensen stemmen hun vaste lasten af op het inkomen dat ze maandelijks van u ontvangen. Deze groep is extra kwetsbaar bij langdurige arbeidsongeschiktheid. Zij maken dan een enorme inkomensterugval door met vaak enorme consequenties voor hun privéleven.

Kijk voor impact naar onderstaand voorbeeld: 

  

 

Met een WIA-excedent verzekering stelt u uw medewerker met een hoog salaris in staat om de terugval boven het WIA dagloon bij te verzekeren tot 80% van het laatst verdiende loon. Dit betekent voor hen vaak het verschil tussen blijven wonen waar ze nu wonen of gedwongen hun huis verkopen. Hiermee toont u goed werkgeverschap zonder dat het u geld hoeft te kosten. 

Onze adviseurs helpen u graag met goede WIA-Excedent verzekering voor uw personeel

Voorbeeld WIA-Excedent.PNG
+
vorm-01.png
story-groep-01.png

Sinds 1956 betrouwbaar, deskundig en onafhankelijk!

De Story Groep beantwoordt sinds 1956 al uw vragen over pensioenen, verzekeringen, hypotheken en uw financiële situatie.

Maar ook voor bedrijven zijn we al jarenlang een deskundige en betrouwbare partner in het afdekken van risico's.

Waar zekerheid begint...

Story Assurantiën:

Waar zekerheid begint!