Ons bedrijf:

De Story Groep beantwoordt sinds 1956 al uw vragen over pensioenen, verzekeringen, hypotheken en uw financiële situatie. Maar ook voor aan- en verkoop of huur en verhuur van een woning of bedrijfspand kunt u bij ons terecht.

story-groep-01.png

Professioneel advies en persoonlijke interesse

Van de Story Groep kunt u altijd professioneel advies verwachten. We bouwen graag een langdurige relatie met u op, gebaseerd op vertrouwen en oprechte interesse. Zo leren we uw persoonlijke omstandigheden kennen en bieden we altijd de juiste oplossing. En als uw situatie of de wetgeving verandert, adviseren we u graag over de mogelijkheden.

 

Sinds 1956 betrouwbaar, deskundig en onafhankelijk

De Story Groep beantwoordt sinds 1956 al uw vragen over pensioenen, verzekeringen, hypotheken en uw financiële situatie. Ook voor aan- en verkoop of huur en verhuur van een woning of bedrijfspand kunt u bij ons terecht.

Adviesvrijheid

Onderdeel van de Story Groep zijn de adviesbedrijven Story Assurantiën en Story Pensioen en Inkomen. Wij zijn ongebonden maar selectieve bemiddelaars. Dit betekent dat wij periodiek een selectie maken van de financiële producten die banken en verzekeraars voeren. Hierbij werken wij met een aantal voorkeursmaatschappijen. Wij bepalen zelf wie dat zijn en dat maakt ons dus volledig vrij in onze advisering.

Werken bij Storygroep

Storygroep heeft regelmatig ruimte voor professionals in hypotheken, verzekeringen en pensioenen. Hebben we even geen vacatures of is er geen vacature die bij je past, stuur dan een open sollicitatie.

Vacatures:

Commercieel Ondersteuner

 Wil je een open sollicitatie sturen, vul dan het formulier in. 

Sollicitatie
arrow&v

Bedankt voor de inzending!