Samenwerking Topic Partners en Storygroep

Wij zijn verheugd om je als relatie van Topic Partners te informeren dat wij een samenwerking zijn aangegaan met Story Groep uit Leerdam. Door bundeling van kennis en ervaring en door schaalvergroting kunnen wij onze relaties ook in de toekomst nog beter bedienen en dat op de vertrouwde wijze die je van ons gewend bent.

 

Wat betekent dit voor jou? 

Wij blijven onze relaties bedienen zoals je van ons gewend bent. Zowel Patty als ik blijven de vaste aanspreekpunten voor alle vragen.  We blijven gewoon onze hardlooprondes in en om Amersfoort doen, blijven golven met klanten en komen graag bij onze relaties op bezoek. Beide kantoren werken in heel veel opzichten op dezelfde manier en kunnen elkaar hiermee nu versterken.

 

We gaan samenwerken onder de naam Story Groep. In de bijlage van deze email vind je alvast het dienstverleningspakket en de algemene voorwaarden van Story Groep.

 

Introductie Plusdiensten

Door de samenwerking kunnen wij via onze inkoopcombinatie Plusdiensten het verzekeringspakket voortzetten. Uiteraard letten we erop dat dit gebeurt op goede condities tegen een concurrerende premie.

 

Nieuwe contactgegevens

Vanaf 1 juli zijn onze nieuwe contactgegevens:

 

Bezoekadres

Vlietskant 37, 4141 CK Leerdam

Postadres

Postbus 332, 4140 AH Leerdam

Telefoon: 0345-681382

E-mail algemeen: info@storygroep.nl

Contactgegevens Robert Schep:

E-mail: robertschep@storygroep.nl

Mobiele Telefoon: 06-15888816

Patty Backaert

E-mail: pattybackaert@storygroep.nl

Foto_robert_en_Patty.jpg

Story Assurantiën:

Waar zekerheid begint!